Ringetider


 

8.10-9.00

1. lektion
(inkl morgensang)

50 min

9.00-9.45

2. lektion

45 min

9.45-10.05

Pause

20 min

10.05-10.45

3. lektion

40 min

10.45-11.30

4. lektion

45 min

11.30-12.05

Pause

35 min

12.05-12.50

5. lektion

45 min

12.50-12.50

Pause

0 min

12.50-13.35

6. lektion

45 min

13.35-13.45

Pause

10 min

13.45-14.30

7. lektion

45 min

14.30-14.30

Pause

0 min

14.30-15.15

8. lektion

45 min