SFO er for elever i 0. -3. klasse (samt Før-SFO i maj/juni)
Vi har op mod 170 dejlige børn i vores SFO. De er fordelt rundt på skolen i lokaler der primært bruges til SFO.
Tryk på linket for at se billeder af medarbejderne i SFO-en.

Før-SFO

Før-SFO er et tilbud til de elever, der skal begynde i 0. klasse efter sommerferien. Det varer fra 1. maj og indtil skolernes sommerferie.
Læs mere her

0. - 2. klasse

Eleverne i 0. - 2. klasse holder til i vores fine SFO-lokaler ved indskolingen. Der er åbent hver morgen og igen om eftermiddagen fra sidste lektion.

3'eren

3'eren er vores tilbud til elever i 3. klasse. De har deres egne lokaler i skolens halbygning, hvor de kan boltre sig indtil kl. 16. Herefter blander de sig med de øvrige sfo-ere på skolen.

For hvem?
Elever på Johannesskolen i 0. - 3. klasse.

Skoledage: 7.00- 8.00 og 11.30-17.00, fredag lukkes 16.00
I sommerferien er der lukket i ugerne 28 – 29 – 30.
I perioden, hvor skolen holder sommerferie kan man tilmelde sig Sommer-SFO mod ekstra betaling. Der udsendes særskilt tilmeldingsblanket til forældrene.
Øvrige fridage og ferier er der lukket.

Se information om betaling m.m. her: Priser

Medbring:
Hjemmesko
Praktisk tøj - skiftetøj
Mad/frugt til eftermiddagsmåltid, hvis barnet er i SFO efter kl. 14.30

Giv besked:
Giv altid personalet besked i kontaktbogen, personligt eller telefonisk, såfremt barnets dagsprogram afviger fra det aftalte. F.eks. hvis barnet skal med en kammerat hjem.

Telefonnummer til SFO: 0. - 2. kl.: 48 27 00 27 -  3. kl. 51 23 74 75